Puslapiai

Translate

2013 m. gruodžio 10 d., antradienis

Palyginimas moterims: „Vyrų parduotuvė“

Viename mieste atidarė neįprastą parduotuvę, kurioje moterys galėjo išsirinkti ir nusipirkti sau vyrą. Štai kokios buvo tos parduotuvės taisyklės:
  • Į šią parduotuvę galima ateiti tik 1 kartą gyvenime.
  • Parduotuvėje yra 6 aukštai. Kuo aukščiau kylate, tuo vyrai geresni.
  • Galima išsirinkti bet kurį iš aukšte esančių vyrų, arba pakilti aukščiau.
  • Kategoriškai draudžiama grįžti į prieš tai buvusius aukštus.

Viena moteris ilgai dvejojo, bet pagaliau ryžosi apsilankyti „Vyrų parduotuvėje“ ir susirasti sau porą. Ji įdėmiai perskaitė parduotuvės taisykles ir užsuko į pirmą aukštą.

Čia ji pamatė iškabą: „Vyrai, turintys darbą“. Ji nusišypsojo, tačiau laiko negaišo, ir pakilo į antrą aukštą.

Čia užrašas skelbė: „Vyrai, turintys darbą ir mylintys vaikus“.

Moteris užlipo į trečią aukštą. Čia buvo tokia iškaba: „Vyrai, turintys darbą, mylintys vaikus ir labai gražūs“. „Oho! – nusistebėjo ji. – Ir tokių būna!“ Tačiau ji nusprendė palipti dar aukščiau.

Ketvirto aukšto iškaba skelbė: „Vyrai, turintys darbą, mylintys vaikus, akinančiai gražūs ir padedantys namuose“. „Fantastika!“ – sušuko moteris ir labai norėjo likti čia, tačiau smalsumas ją vis dėlto nugalėjo, ir ji pakilo į penktą aukštą.

Čia buvo rašoma: „Vyrai, turintys darbą, mylintys vaikus, akinančiai gražūs, padedantys namuose ir labai romantiški“. Moteris norėjo likti ir čia, tačiau nubėgo į šeštą aukštą.

Šeštame aukšte ją pasitiko iškaba: „Šiame aukšte esate 2816973 lankytoja, tačiau turime jums pranešti, kad čia nėra vyrų. Šis aukštas egzistuoja tik tam, kad dar kartą būtų įrodyta, jog moterų patenkinti neįmanoma. Ačiū, kad apsilankėte mūsų parduotuvėje.“

Beje, priešais „Vyrų parduotuvę“ seniai atidaryta „Žmonų parduotuvė“. Pirmame aukšte galima rasti moterų, kurioms patinka seksas, o antrame – turtingų moterų, kurioms patinka seksas. Aukščiau neužlipo dar nė vienas vyras... :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą